opskrifter
Her på siden vil vi dele opskrifter Stine Holmgaard har lavet. Hun har fundet inspiration i såvel det danske som i de udenlandske køkkener. De første opskrifter vil være med grønne linser. Fordi vi gerne vil slå et slag for denne skønne og sunde bælgfrugt og fordi vi har plantet en del af vores jord her på Folmersmind til med netop denne skønne afgrøde.
Linser kan bruges til alt fra at have hovedrollen i en ret til at være “fyldstof” i rette over til at lave brød af. Vi mangler bare at lave en dessert. Den udfordring tager Stine op snarrest, har hun sagt 🙂
Fremgangsmåde Ægte bearnaisesauce hvor hvidvinseddiken er udskiftet med Estragon Eddike fra Folmersminde. Hak Estragon og løn fint. Smelt smøret ved meget lav …
Fremgangsmåde Denne kartoffelsalat er oprindelig udviklet af Elses mor, Karen. Vi har tilsat de grønne linser til opskriften og er så glade …
Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Si linserne og …
Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt i flere hold vand og si dem. Kog de skyllede linser i 3 dl appelsinjuice i ca. 15-20 minutter. …
Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Hak løget fint, hak hvidløg fint, snit champignon fint samt skræl og riv gulerødderne. Opvarm …
Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Si linserne og …
Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Bland hakket løg og …
Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Blend løg og ægget. …
Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Si linserne og …
Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Hak løget fint, hak hvidløg fint skræl og riv ingefær fint og skræl og riv …
Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg.Blend løg, hvidløg, persille …
kontakt os
Hvis du har spørgsmål om gården, produkter mm er du meget velkommen til at kontakte os.