opskrifter

Her på siden vil vi dele opskrifter har lavet. Vi har fundet inspiration i såvel det danske som i de udenlandske køkkener. De første opskrifter vil være med grønne linser, eller andre produkter fra gården. Vi vil gerne slå et slag for grønne linser som den skønneste og sunde bælgfrugt, og fordi vi har plantet en del af vores jord til, her på Folmersmind med netop denne skønne afgrøde. 

Linser kan bruges til alt. Fra at have hovedrollen i en ret, så som vores “Millionlinser” til at være “sund fyldstof” i retter som som i vores frikadeller, til brødbagning og desserter. Lad dig gerne inspirere nedenfor, og send os gerne dine forslag til afprøvning. 

Fremgangsmåde Ægte bearnaisesauce hvor hvidvinseddiken er udskiftet med Estragon Eddike fra Folmersminde. Hak Estragon og løn fint.  Smelt smøret ved meget lav …

Fremgangsmåde Denne kartoffelsalat er oprindelig udviklet af Elses mor, Karen. Vi har tilsat de grønne linser til opskriften og er så glade …

Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon  i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Si linserne og …

Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt i flere hold vand og si dem. Kog de skyllede linser i 3 dl appelsinjuice i ca. 15-20 minutter. …

Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Hak løget fint, hak hvidløg fint, snit champignon fint samt skræl og riv gulerødderne. Opvarm …

Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon  i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Si linserne og …

Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon  i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Bland hakket løg og …

Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon  i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Blend løg og ægget. …

Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon  i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Si linserne og …

Dahl

Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Hak løget fint, hak hvidløg fint skræl og riv ingefær fint og skræl og riv …

Linsedeller

Fremgangsmåde Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon  i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg.Blend løg, hvidløg, persille …

kontakt os

Hvis du har spørgsmål om gården, produkter mm er du meget velkommen til at kontakte os.