Fremgangsmåde
Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Si linserne og afkøl dem helt.
Rist de tyndt skårne champignons på panden og lad dem køle helt af.
Dressing:
Kom creme fraise i en skål og rør den sammen med citronsaft, mayonaise, sukker og karry til en cremet tyk dressing. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere karry og citronsaft.
Salat:
Ingredienser
Salat:
- 100 g grønne linser
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 100 g fennilke (meget tyndtskåret)
- 50 løg (små terne)
- 75 g æble i tern
- 75 g ristede champignons (små – tynde skiver)
Dressing:
- 100 gr cr fraise 18%
- 30 gr mayonaise
- 1 stk karry
- 1/4 tsk sukker
- 2 tsk citronsaft
- Salt og peber
TIP
Salaten kan også bruges som forret, serveret på et leje af sprøde salatplade med et drys ristede champignons og snittet bredbladet persille samt et stykke flutes.