Hæld vand fra linserne. Bland linserne sammen med de ovennævnte våde ingredienser og blend dem indtil massen har den ønskede konsistens. Rør de tørre ingredienser (hvedemel med krydderier, salt og peber) grundigt sammen med linsefarsen. Brug gerne en elpisker hertil. Hvis farsen er for våd, tilsættes 1 spsk. ekstra mel eller havregryn i farsen.
Form linsefrikadeller som normale frikadeller og steg dem på begge sider på en pande med rigeligt smør og olie. Vend dem først, når de er færdigstegt på den ene siden.
Ingredienser
200 g Linser
7,5 dl Grøntsagsbouillon
1 Stort løg, finthakket
2 fed Hvidløg, presset
1 Håndfuld bredbladet persille, finthakket
1 Æg (stort)
1,5 tsk Stødt spidskommen
1,5 tsk Stødt koriander
2 tsk Sød paprika
½ tsk Cayenne peber
2 spsk Hvedemel
1 Salt
½ Sort peber, friskkværnet
Rigelig 🙂 smør og olie til stegning
kontakt os
Hvis du har spørgsmål om gården, produkter mm er du meget velkommen til at kontakte os.