Hjemmelavet Bearnaisesauce med Estragon Eddike fra Folmersminde Leave a Comment / Opskrift / By Else Fremgangsmåde Ægte bearnaisesauce hvor hvidvinseddiken er udskiftet med Estragon Eddike fra Folmersminde. Hak Estragon og løn fint. Smelt smøret ved meget lav varme. Den må ikke bruse op. Klargør eddike og de andre ingredienser.Vand, estragon eddike, finthakket løg, salt og peber koges op og reduceres tilsvarende til 3-4 spsk. Si blandingen gennem en fin si, så kun væsken som bearnaisesauce-essens er tilbage og hold den varm på laveste varme. Æggeblommer kommes i en gryden med bearnaisesaucen-essensen og piskes til de begynder at tykne ved lav varme. Smøret piskes i langsomt og lidt af gangen under laveste varme. Pas på at den ikke bliver for varm, så koagulerer den og skiller. Smages til med citron, salt, peber og det finthakkede estragon. Serveres straks. Ingredienser Bearnaise Sause med Estragon Eddike250 g god smør. Vi elsker Thise smør her på Folmersminde4 spsk Estragon Eddike fra Folmersminde1 dl vand 2 skalotteløg eller et almindeligt løg hakket fintFrisk estragon – en god håndfuld4 æggeblommer1 spsk citronsaftsalt og peber efter smag