Fremgangsmåde
Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Si linserne og afkøl dem.
Dressing:
Start med at lave dressingen så de soltørrede tomater bliver opblødte og afgiver smag. Smag til med salt og peber.
Salat:
Ingredienser
Salat:
- 1 hel rød peber i store tern
- 100 g agurk i store tern
- 150 g halverede cherrytomater
- 150-200 gram kogte grønne linser boullion
- 75 gram løg i tynde både
- 4-5 spsk hakket bredbladet persille
- 100 g fetaost revet med en gaffel
- Kalamata oliven
Dressing:
- 20 g soltørret tomat i små tern
- 1,5 tsk tørret oregano
- 3 spsk olie
- 2 tsk citronsaft
- Salt og peber efter behov
TIP
Salaten kan bruges som tilbehør men kan også bruges som en ret i sig selv. Salaten serveres med oliven, feta og et drys hakket bladpersille på toppen samt brød som pita eller et godt groft brød.