Fiskefrikadeller med grønne linser

Print Friendly, PDF & Email

Fremgangsmåde

Skyl linserne grundigt og si dem. Kog linserne i bouillon  i 25-30 minutter, ved lav/middel varme uden låg. Bland hakket løg og æggene (kan evt. blendes sammen).

 

Hæld vandet fra linserne og køl dem lidt ned. Mas linserne let med en gaffel. Bland de afkølede linserne med de våde ingredienser samt fiskefarsen og rør  grundigt. Der kan med fordel bruges en elpisker hertil.

 

Rør de tørre ingredienser (havremel, hvedemel med krydderier, salt og peber) grundigt sammen med linsefarsen. Hvis farsen er for våd, tilsættes 1 spsk. ekstra mel eller havregryn i farsen.

Form frikadellerne og steg dem i rigeligt smør :).

Ingredienser

  • 500 g Fiskefars
  • 100 g Grønne linser
  • 4 dl Grøntsagsbouillon
  • 1 Løg, finthakket (pillet ca 100 g)
  • 2 Æg
  • 2 spsk Fløde
  • 40 g Havregryn 
  • 10 g Mel
  •  1 1/2 tsk Salt
  •  1/2 tsk Sort peber
  •  Rigelig 🙂 smør og olie til stegning

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *